Om oss

26 års erfarenhet inom brasvärme

Skorstenspojkarna AB startade sin verksamhet 1988 och driver idag verksamheten i Kållered strax utanför centrala Göteborg. Vi ingår i samma koncern som den väletablerade totalentreprenören Trä & Murkompaniet, något som hjälper oss att alltid ha tillgång till den övriga byggkompetens som kan behövas när en ny eldstad ska installeras.

Skorstenspojkarna har i 26 år hjälpt kunder att hitta rätt braskamin till hemmet. Vi samarbetar med ledande leverantörer och kan alltid erbjuda det bästa och mest moderna inom eldstäder. Skorstenspojkarna kan branschen utan och innan och kan guida dig rätt så att du hittar lösningen som passar just ditt hus.

brinnande trä  braskaminer göteborg

Erfarna och välutbildade montörer

Samtliga våra montörer är kunniga och välutbildade med gällande certifikat och följer självklar alla gällande bestämmelser.

Vår butik finns i Mölndal, ett stenkast från Göteborg, nära Kungsbacka. Här hittar du allt som du kan behöva när det handlar om braskaminer och andra eldstäder.

I Kållered hittar du vår stora utställningslokal där du kan titta på över 130 eldstäder. Hos oss hittar du garanterad en lösning som passar just dig och ditt hem.

Vi finns med dig hela vägen

Vår filosofi handlar om att finnas med i kedjan när en ny eldstad ska installeras. Vi tar emot förfrågan, besöker på plats och är sedan med i projektet ända vägen till bygganmälan, montering och besiktning av sotare. Vi vårdar vårt varumärke och lägger därför stor vikt vid service och garantiåtaganden. Vi arbetar hårt för att skapa en långvarig relation till dig som kund – rekommendera oss gärna till vänner och bekanta i framtiden!

Alla våra medarbetare är välutbildade och har stor yrkesskicklighet och lång erfarenhet. Planering av leveranser och installation ska alltid ske på bästa sätt, vi tar ansvar för hela processen. Vår erfarenhet skapar alltid en trygghet för våra kunder.

Vi tar brandskydd på allvar

Genom tät kontakt med expertis har vi full koll på alla regler som gäller för brandskydd, taksäkerhet och andra viktiga säkerhetsaspekter. Genom medlemskap i Svenska Brasvärmeföreningen följer vi utvecklingen när det handlar om regler och lagar för vedeldning.

Vi är ansvarsförsäkrade och har kvalitetsgaranti på alla våra produkter. För privattjänster gäller ROT-avdraget som ger dig möjligheten att dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Vi kan allt om vedeldad värme